Οργανισμός: EMP Academy

Εταιρικό Προφίλ

H EMP Academy, πρωτοπόρος εκπαιδευτικός οργανισμός με βάση την Κύπρο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σεμιναρίων κατάρτισης για όλους τους οργανισμούς, επιχειρήσεις καθώς και μεμονωμένους ιδιώτες όπου και αναζητούν επαγγελματική εκπαίδευση. Τα σεμινάρια μας επικεντρώνονται στη βελτίωση της λειτουργίας των επιχειρήσεων καθώς και την ανάγκη ικανοποίησης των απαιτήσεων της νομοθεσίας, όπου χρειάζεται. Μερικοί από τους κλάδους που παρέχουμε εκπαίδευση είναι: εταιρικών υπηρεσιών, κατασκευών και οικοδομών, τουρισμού, Forex, αεροπορίας, λιανικό εμπόριο, υπηρεσιών ασφάλειας και οποιαδήποτε βιομηχανία που χρειάζεται εκπαίδευση που απαιτείται από το νόμο.

Μέσα από την πολύχρονη υπηρεσία μας, έχουμε βοηθήσει οργανισμούς και ιδιώτες, να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες οι οποίες είναι απαραίτητες για την οργανωτική και επαγγελματική επιτυχία. Κατά τη διάρκεια όλων των σεμιναρίων μας, προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε στους συμμετέχοντες την ομαδικότητα, καθώς και τις γνώσεις και δεξιότητες όπου απαιτούνται για να επιτύχουν τους στόχους τους με ορατά αποτελέσματα σε ένα φιλικό περιβάλλον, χωρίς άγχος για την προώθηση της μάθησης.

Οι Εκπαιδευτές μας

Η ποιότητα των σεμιναρίων μας προέρχεται από την πολύχρονη γνώση και εμπειρία των εκπαιδευτών μας. Όλοι οι εκπαιδευτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες στον τομέα τους και ειδικοί στην παράδοση εκπαιδευτικών προγραμμάτων με υψηλής ποιότητας περιεχόμενο μέσω μιας απλουστευμένης προσέγγισης κάνοντας τις πληροφορίες πιο εύκολες να κατανοηθούν, με χρήση παραδειγμάτων, καθώς και παρουσιάσεων καινοτόμων εξελίξεων. Οι εκπαιδευτές μας με χρόνια εμπειρίας τα οποία απόκτησαν μέσω εργασίας ή προσφέροντας υπηρεσίες τόσο σε επιχειρήσεις καθώς και σε μη κερδοσκοπικούς και κυβερνητικούς οργανισμούς. Ειδικεύονται στην παράδοση σεμιναρίων με απλοποιημένο, πειστικό και χαρισματικό τρόπο, έχοντας την πλήρη υποστήριξη του οργανισμού μας EMP Academy για μια απλοποιημένη και ενιαία εικόνα!

Δήλωση Αποστολής

“Η EMP Academy προσφέρει αξιόπιστα σεμινάρια κατάρτισης που παρέχουν στους εκπαιδευόμενους τις γνώσεις για να εξέχουν στην αντίστοιχη τους βιομηχανία.”

Όραμα

“Να γίνουμε ο κορυφαίος οργανισμός στην Κύπρο που προσφέρει σεμινάρια κατάρτισης για να καλύψει τις ανάγκες του κάθε οργανισμού όπου αποσκοπεί να εξελιχθεί επαγγελματικά.”

Δέσμευση στην Αριστεία

Η EMP Academy έχει κάνει δέσμευση για την αριστεία της ποιότητας των σεμιναρίων, το υλικό υποστήριξης των εκπαιδευόμενων και την εκπαιδευτική μεθοδολογία. Η δέσμευση αυτή έχει οδηγήσει σε ραγδαία ανάπτυξη στην αποδοχή και αναγνώριση των σεμιναρίων κατάρτισης μας σε Κύπρο και Ευρώπη.

Η EMP Academy έχει εγκριθεί να εκπαιδεύει επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου.

Επιλογές Σεμιναρίων

Ο οργανισμός μας παρέχει τη δυνατότητα ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης (on-site). Αυτό μπορεί να επιτευχθεί και οργανωθεί μετά από επικοινωνία με τον πελάτη και σε μέρος που επιλέγεται από τον πελάτη (συνήθως τις δικές τους εγκαταστάσεις). Το όφελος μιας ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης είναι ότι μια τέτοια κατάρτιση είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις περιστάσεις του οργανισμού και τον συμμετεχόντων.

Μια εναλλακτική λύση είναι να παρακολουθήσουν ένα από τα ανοιχτά μαθήματα μας (πολυεπιχειρησιακά), όπου συμμετέχουν διάφοροι υποψήφιοι από διαφορετικούς οργανισμούς και τομείς. Τέτοια σεμινάρια κατάρτισης διοργανώνονται σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου όλο το χρόνο, με μεγαλύτερη πυκνότητα εμφάνισης κατά τη διάρκεια Σεπτέμβρη-Δεκέμβρη και Φεβρουάριο-Ιούνη.

Και στις δυο επιλογές η πλειοψηφία των εταιρειών και οργανισμών στην Κύπρος είναι δικαιούχοι για επιδότηση από την ΑνΑΔ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιδότηση παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας!