Επιτυχημένη Διεύθυνση Μέσω Της Σωστής Αξιοποίησης Του Ανθρωπίνου Δυναμικού

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Οι καλύτεροι διευθυντές είναι εκείνοι που μπορούν να παρακινήσουν τους υπαλλήλους τους, ειδικά σε δύσκολες καταστάσεις. Η έλλειψη επικοινωνίας και η έλλειψη προσωπικών σχέσεων συχνά δημιουργούν αρνητικότητα στο ανθρώπινο δυναμικό ακόμα και όταν οι ηγέτες διαθέτουν άριστες τεχνικές δεξιότητες.

Ένας διευθυντής για να είναι επιτυχής θα πρέπει να έχει άμεση σχέση με άτομα που ανήκουν στον οργανισμό του. Επικεντρώνοντας στην ενδυνάμωση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού και του τρόπου λειτουργία τους, αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα βοηθήσει τους διευθυντές και τους υπεύθυνους διευθυντικού προσωπικού να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη προσέγγιση στο ανθρώπινο δυναμικό του οργανισμού τους.

Διάρκεια: 14 Ώρες

Στόχος του Προγράμματος

  Οι συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα γνωρίζουν τα στοιχεία ενός σωστού επαγγελματία και τη σημασία του να είσαι πρότυπο, μέντορας και να καθοδηγούν τους συναδέλφους και τους υφισταμένους με αισιοδοξία, δεδομένου ότι καλυτερεύουν τον επαγγελματισμό τους και δημιουργούν ειλικρινή συναδελφική επαφή.

Γιατί να παρακολουθήσετέ αυτή την εκπαίδευση

  Εάν θέλετε να ενισχύσετε το προσωπικό του οργανισμού σας, αυτή η εκπαίδευση θα σας μάθει πως να δημιουργήσετε μια φιλική και παραγωγική ατμόσφαιρα εργασίας η οποία θα βελτιώσει την απόδοση και ηθική του προσωπικού σας.

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για οποίο ενδιαφέρεται να

 • Αναπτύξει ειδικευμένες τεχνικές που θα βελτιώσουν την ικανότητά του να εμπνέει την καλύτερη απόδοση από τον εαυτό του αλλά και από την υπόλοιπη ομάδα.

Κατάλληλο για:

 • Διευθυντές
 • Στελέχη
 • Προϊστάμενους
 • Εποπτικό προσωπικό
 • Υπεύθυνους βάρδιας

Πώς να παρακολουθήσετε ή να οργανώσετε μια εκπαίδευση

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσει το προσωπικό σας μια από τις εκπαιδεύσεις οι οποίες διοργανώνονται από τον οργανισμό μας, παρακαλούμε όπως δείτε την λίστα των εκπαιδεύσεων μας.

Εάν επιθυμείτε να διοργανώσετε μια εκπαίδευση για το προσωπικό σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 24 02 33 33.
No Events

Επιτυχημένη Διεύθυνση Μέσω Της Σωστής Αξιοποίησης Του Ανθρωπίνου Δυναμικού

 • * By submitting this form you agree to our privacy policy.
 

Επαλήθευση