Ασφάλεια, Υγιεινή, Σήμανση και Ιχνηλασιμότητα Τροφίμων

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Η εκπαίδευση στην Ασφάλεια Τροφίμων, Σήμανση και Ιχνηλασιμότητα, είναι επακόλουθο του σημαντικού ρόλου που έχει το τρίπτυχο, όχι άπλα για την ομαλή λειτουργία αλλά ακόμα και για την ασφάλεια κάθε οργανισμού που αναμειγνύεται σε μια αλυσίδα τροφίμων.

Η νομοθεσία για τα αλλεργιογόνα, τον έλεγχο θερμοκρασίας, τη σήμανση τροφίμων καθώς και η ανάγκη που υπάρχει για την ομαλή λειτουργία και βιωσιμότητα μιας εταιρείας, είναι τα βασικά στοιχεία όπου επιβάλλουν την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού για την ασφάλεια των τροφίμων. To τρίπτυχο ασφάλεια τροφίμων, σήμανση τροφίμων και ιχνηλασιμότητα, είναι νομοθετική απαίτηση και είναι ζωτικής σημασίας η εφαρμογή από την κάθε εταιρεία η οργανισμό.

Διάρκεια: 14 Ώρες

Στόχος του Προγράμματος

  • Ο ορισμός για τις διάφορες ορολογίες γύρω από την ασφάλεια των τροφίμων.
  • Η κατανόηση για την ασφάλεια τροφίμων, τη σωστή σήμανση και την ιχνηλασιμότητα.
  • Το να διακρίνουν τους κινδύνους των τροφίμων.
  • Να εξοικειωθούν με τις απαιτήσεις των κανονισμών του νόμου ‘Οι περί της Υγιεινής και του Επίσημου Ελέγχου των Τροφίμων Κανονισμοί του 2002 (ΚΔΠ 79/2002), καθώς επίσης λαμβάνοντας υπόψη την Οδηγία 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Υγιεινή Τροφίμων.
  • Η κατανόηση των απαιτήσεων για τη σωστή σήμανση των τροφίμων.

Γιατί να παρακολουθήσετέ αυτή την εκπαίδευση

  • Θέλετε να έχετε ένα ασφαλή χώρο εργασίας για τους πελάτες σας?
  • Θέλετε να βελτιώσετε τους ελέγχους εντός της αλυσίδας τροφίμων?
  • Μάθετε τις νομοθετικές απαιτήσεις ασφάλειας των τροφίμων για να είστε σύμφωνοι με τις απαιτήσεις του νόμου.

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για οποίο ενδιαφέρεται να

  • Βελτιώσει τα μέτρα προστασίας των τροφίμων στο χώρο εργασίας.
  • Αναγνωρίζει τη συμμόρφωση της σήμανσης των προϊόντων.
  • Υλοποιήσει ένα σωστό πρωτόκολλο για την ενημέρωση των αλλεργιογόνων.
  • Είναι σε θέση να εφαρμόσει άσκηση δοκιμαστικής ιχνηλασιμότητας

Κατάλληλο για:

  • Στελέχη της βιομηχανίας τροφίμων
  • Υπεύθυνους Ασφάλειας Τροφίμων
  • Mέλη επιτροπών HACCP
  • Υπεύθυνους Παραγωγής
  • Υπεύθυνους Μάρκετινγκ
  • Υπεύθυνους Πωλήσεων
  • Υπεύθυνους Αγορών
  • Αποθηκάριους
  • Πώς να παρακολουθήσετε ή να οργανώσετε μια εκπαίδευση

    Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσει το προσωπικό σας μια από τις εκπαιδεύσεις οι οποίες διοργανώνονται από τον οργανισμό μας, παρακαλούμε όπως δείτε την λίστα των εκπαιδεύσεων μας.

    Εάν επιθυμείτε να διοργανώσετε μια εκπαίδευση για το προσωπικό σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 24 02 33 33.

    No Events

    Ασφάλεια, υγιεινή, σήμανση και ιχνηλασιμότητα τροφίμων

     

    Επαλήθευση